Egberts
Tweewielers

Wat is het geheim van Egberts Tweewielers:
Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.

Over Egberts Tweewielers

RUIME COLLECTIE UNION FIETSEN IN DRACHTEN

EGBERTS: DE UNION DEALER VAN DRACHTEN
Voor Drachten en omstreken is Egberts Tweewielers dé betrouwbare dealer van Union fietsen. Je vindt bij ons een ruime collectie aan stadsfietsen die direct in onze showroom te bekijken en te proberen zijn. De fietsen van Union kunnen we bovendien snel leveren. 

ECHTE STADSFIETSEN ZIJN VAN UNION
Union is een oer-Hollands fietsmerk dat specialist is in het maken van stadsfietsen. Dat doen ze namelijk al sinds 1904. Behalve dat Union fietsen produceert, is het merk ook mede-verantwoordelijk voor de fietscultuur in ons land. Want, aan het begin van de 20e eeuw gaven ze fietsles aan mensen die niet konden fietsen. 

STADSFIETS, TRANSPORTER OF E-BIKE
Hoe jij je ook beweegt door de stad, Union heeft er een passende fiets voor. Allemaal bestand tegen de dynamiek van het stadsleven, maar tevens comfortabel en betaalbaar. Het assortiment aan fietsen bestaat uit echte stadsfietsen die tegen een stootje kunnen, handige transporters om ook de boodschappen te kunnen doen en elektrische fietsen geschikt voor bijvoorbeeld woon– werkverkeer. 

Voor meer informatie, kom gerust lang bij ons in Drachten.

 

Maak een afspraak

Haal/Breng service

Haal/Breng service

Pech met uw fiets is altijd vervelend, Staat u ergens stil of heeft u geen tijd om uw fiets te brengen?

meer informatie
Merken

Merken

Hier vindt u de merken die Egberts tweewielers onder andere voert.

meer informatie
Over ons

Over ons

Wat is het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met

meer informatie