0512 542243

Klever

KLEVER E-BIKES DRACHTEN. LANGE AFSTANDEN, HOGE SNELHEID

ONTDEK DE E-BIKES VAN KLEVER IN DRACHTEN
Een elektrische fiets van Klever koop je in Drachten en omgeving bij Egberts. We zijn namelijk de enige officiële dealer in Friesland. Daar zijn we trots op, want Klever levert unieke, zeer krachtige e-bikes van hoge kwaliteit. Fiets je dagelijks, ver en graag? Hou je van een beetje snelheid? Dan is een elektrische fiets van Klever een echte aanrader

E-BIKES MET DE BESTE RIJERVARING
De elektrische fietsen van Klever zijn niet zomaar e-bikes. Klever gaat voor de beste rijervaring. Daarom kiezen ze ervoor om de belangrijkste onderdelen zelf te ontwikkelen en produceren: zodat ze de hoogwaardige kwaliteit volledig in eigen hand hebben.
Naast het comfort van de fiets, is ook duurzaamheid een belangrijk aspect voor Klever waar veel aandacht naar uitgaat.

DE FIETS ALS VERVANGER VOOR DE AUTO
Klever richt zich op de echte fietsers die graag veel, ver en hard fietsen. Door weer en wind en op ieder tijdstip van de dag. Het merk wil fietsen maken die de auto kunnen vervangen. Dat vraagt om een sterke fiets met een hoge actieradius en een snelheid van 45 km/per uur. Klever gaat er bij het testen van de fietsen dan ook vanuit dat de fiets 30.000 km op jaarbasis moet rijden en dan nog steeds duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit moet zijn.

Voor meer informatie over klever E-bikes, kom gerust lang bij ons in Drachten.
Maak direct een afspraak
Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram