0512 542243

RIH

RUIME COLLECTIE RIH FIETSEN IN DRACHTEN

In onze showroom in Drachten hebben we diverse RIH fietsen klaar staan. Daardoor kun je altijd bij ons terecht om een fiets van RIH te testen en je juist te laten informeren. Als dealer van RIH zijn we goed op de hoogte van alle kenmerken van de fietsen waardoor we je van optimaal advies voorzien.

LANGE GARANTIE OP FIETSEN VAN RIH
De fietsen van RIH worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. RIH kiest ervoor veel benodigde materialen voor de fietsen in eigen beheer te laten maken waardoor ze 100% garant staan voor de kwaliteit ervan. Dat zie je terug in de goede garantievoorwaarden voor de fietsen. Als enige leverancier geeft RIH bijvoorbeeld 3 jaar garantie op e-bikes en daarnaast 10 jaar garantie op het materiaal van het framewerk en 5 jaar garantie op het lakwerk en de voorvork.

LANGE HISTORIE IN FIETSEN VAN TOPKWALITEIT
De oorsprong van het fietsmerk RIH ligt in 1921 toen in Amsterdam de eerste racefietsen werden gebouwd door de gebroeders Bustraan. Later wordt het bedrijf overgenomen door Corvé rijwielen uit Venlo en ontstaat er een grotere capaciteit voor het produceren van allerlei fietsen. Meerdere wereldkampioenen in de wielersport haalden de finish op een fiets van RIH. Die kwaliteit is, ook bij alle andere fietsen, gewaarborgd gebleven.

Voor meer informatie over RIH, kom gerust lang bij ons in Drachten.
Maak direct een afspraak
Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram