0512 542243

Over Ons

Tijd voor jouw fietsreparatie en persoonlijk advies!

Over Egberts Tweewielers

Nieuwe fiets nodig? Egberts Tweewielers is dé fietsspecialist van Drachten en omgeving. Wij houden van een persoonlijke benadering. Dat past ook bij een lokale fietsenwinkel, vinden wij. En die persoonlijke betrokkenheid laten wij graag zien in ons werk en onze dienstverlening. Wij helpen jou snel en vakkundig en hopen dat onze service en deskundigheid daarbij ook opvalt, natuurlijk!

Ruime keuze in fietsmerken: Kwalitatief en betaalbaar!

In onze showroom in het centrum van Drachten staat een ruime collectie fietsen. We voeren een mooi assortiment van kwalitatieve maar ook betaalbare merken zoals Gazelle, Vyber, Union, RIH, Klever, Kettler en Pegasus. Verder hebben we een diversiteit aan toebehoren van o.a. Basil, New looks, Simson, Shimano, Ortlieb en Sigma. Alles is direct in de showroom te bekijken of te proberen. En natuurlijk voorzien wij jou graag van advies en informatie. Kom snel langs!

Veilig en met plezier fietsen!

Jij wilt veilig en met plezier fietsen. Wij snappen dat. Daarom is vakkundig onderhoud bij ons erg belangrijk. Bij Egberts Tweewielers vind je een professioneel ingerichte werkplaats, waar je ook zelf kunt zien hoe onze professionele monteurs het onderhoud en de reparaties van talloze fietsen verzorgen. Met aandacht en met de focus op de beste oplossingen garanderen wij jou zo optimaal fietsplezier. Ook na aankoop kun je op ons rekenen. Binnen Drachten bieden we je een haal- en brengservice aan wanneer je fiets kapot gaat.

Tijd voor jouw reparatie en persoonlijk advies!

Bij Egberts Tweewielers kun je altijd binnenlopen. Wij staan klaar om met je mee te denken, te adviseren of je fiets aan te nemen voor onderhoud. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken voor onderhoud. We zorgen dan dat je fiets binnen 24 uur weer voor je klaar staat. Een afspraak maken kan telefonisch of door een bericht achter te laten via ons contactformulier. Maar langskomen mag natuurlijk ook. Tot ziens bij ons aan de Zuidkade 15!

Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram