Over ons

EGBERTS, UW FIETSENWINKEL IN DRACHTEN

Egberts Tweewielers is dé fietsspecialist van Drachten en omgeving. De persoonlijke service die past bij de omvang van een lokale fietsenwinkel, maar met grote deskundigheid.

RUIME KEUZE IN FIETSMERKEN: KWALITATIEF EN BETAALBAAR

 In onze showroom in het centrum van Drachten staat een ruime collectie fietsen van zowel kwalitatieve als betaalbare merken zoals  Gazelle, Kalkhoff, Union, RIH, Klever en Freebike en toebehoren van o.a. Basil, New looks, Simson, Shimano, Ortlieb en Sigma. Alles is direct in de showroom te bekijken of proberen terwijl onze vakmensen je voorzien van advies.

VEILIG EN MET PLEZIER FIETSEN DANKZIJ VAKKUNDIG ONDERHOUD

 Op dezelfde locatie vind je ook onze professioneel ingerichte werkplaats. Vakkundige monteurs werken daar met aandacht aan de beste oplossingen om optimaal fietsplezier te garanderen. Ook na aankoop kun je op ons rekenen. Binnen Drachten bieden we zelfs een haal- en breng service aan wanneer je fiets kapot gaat.

WE NEMEN DE TIJD VOOR ADVIES EN REPARATIE

 Bij Egberts Tweewielers kun je altijd binnenlopen. Onze medewerkers staan klaar om met je mee te denken, te adviseren of je fiets aan te nemen voor onderhoud. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken voor onderhoud. We zorgen dan dat je fiets binnen 24 uur weer voor je klaar staat. Een afspraak maken kan telefonisch of door een bericht achter te laten via ons contactformulier.

Haal/Breng service

Haal/Breng service

Pech met uw fiets is altijd vervelend, Staat u ergens stil of heeft u geen tijd om uw fiets te brengen?

meer informatie
Merken

Merken

Hier vindt u de merken die Egberts tweewielers onder andere voert.

meer informatie