0512 542243

Kettler

Kettler, voor speciale fietsmomenten

Kettler fiets
Elektrische fietsen moeten van goede kwaliteit zijn, en natuurlijk betaalbaar. Daarom hebben we kortgeleden ons assortiment uitgebreid met nog een Duits top merk: Kettler. Kettler timmert hard aan de weg en heeft een groot assortiment aan (elektrische) fietsen. Dit merk is vooral bekend door de ontwikkeling van hoogwaardige en duurzame aluminium frames en onderdelen. Wanneer je graag een elektrische fiets wilt die je voor korte afstanden en langere afstanden kunt gebruiken is een fiets van Kettler een uitkomst!

ULTIEM COMFORT DOOR HOOGWAARDIGE FRAMES
Een elektrische fiets van Kettler blinkt uit in de kwaliteit van haar aluminium frame. Deze zorgt voor aangenaam en comfortabel rijgedrag. Kettler ontwikkelt elektrische fietsen met innovatieve technieken die ervoor zorgen dat je de fiets kunt inzetten voor dagelijkst gebruik, maar ook voor langere fietstochten. Dit is natuurlijk handig als je graag een elektrische fiets wilt die multi-inzetbaar is.

RIEM AANDRIJVING EN KETTING AANDRIJVING
Kettler biedt elektrische fietsten met vertrouwde ketting aandrijvingen, maar ook met Gates riem aandrijvingen. Het grote voordeel van een riem aandrijving is dat je een stuk minder onderhoud hebt. Een riem kan bijvoorbeeld niet oprekken, hierdoor is naspannen verleden tijd. Weersomstandigheden hebben ook geen enkele invloed op een riem aandrijving.

MEER WETEN OVER ELEKTRISCHE FIETSEN VAN KETTLER?
Wil je graag meer weten over ons Kettler assortiment? Of wil je graag een Kettler fiets uitproberen? Bezoek gerust onze showroom in Drachten en bewonder deze prachtige elektrische fietsen! Proefritten zijn gratis en we hebben de juiste kennis in huis om je zo goed mogelijk te adviseren over deze vlotte en betrouwbare elektrische fietsen.

Maak direct een afspraak
Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram