0512 542243

Service en Onderhoud

Jij wilt lekker fietsen. Of dat nu op een stadsfiets, een ATB of een elektrische fiets is. Een tweewieler hoort het gewoon soepel en zonder mankementen te doen. Wij snappen dat als geen ander! Daarom vinden wij service en onderhoud een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij houden van fietsen. En dat laten we graag zien in de manier waarop wij service verlenen en jouw fiets onderhouden.

Wil jij onbezorgd fietsen? Wij zorgen periodiek en op afspraak voor zowel een technische als ook een grote beurt. Houd je fiets helemaal op orde met het onderhoud van Egberts Tweewielers! Maar natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een kleinigheidje of een grotere reparatie. Het merk van je fiets maakt daarbij niets uit. Kom langs en we helpen je snel weer op weg. En als dat nodig is, geven we je gratis een leenfiets mee. Snel, vakkundig en met het oog op service zijn wij je iedere dag weer van dienst. Tot ziens bij ons op de zaak!

Overige Diensten

Banden reparatie
Haal- en breng service
Lease a bike
Service en onderhoud
Verkoop en advies

Contact

Adres gegevens

Zuidkade 15, 9203CK, Drachten

Telefoonnummer

0512 542 243

E-mailadres

info@egbertstweewielers.nl

26 en 27 april zijn wij gesloten en ook op 5 mei.

Openingstijden

Di-Vr: 09:00 - 18:00
Za: 09:00 - 17:00
Ma en Zo: Gesloten

Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram