0512 542243

Lease een fiets van de zaak: het nieuwe fietsplan is terug!

Bereken hieronder je voordeel of kom langs in de winkel voor meer informatie.
Bereken je lease voordeelBrochure downloaden

Hoe werkt het fietsplan?

Werknemers kunnen via hun werkgever een fiets aanschaffen met belastingvoordeel. De werkgever betaalt de fiets en de werknemer betaalt een vast bedrag per maand terug. Dit bedrag is vaak lager dan de aanschafprijs van de fiets, waardoor de werknemer bespaart. De fiets is ook voor privégebruik beschikbaar.

E-bike leasen
Racefiets leasen
Bakfiets leasen
Speed pedelec leasen

E-bike leasen

Ben je op zoek naar een duurzame en betaalbare manier om naar je werk te gaan? Dan is e-bike leasen een goede optie. Met een e-bike leaseplan kun je een e-bike leasen voor een vast bedrag per maand. Dit is vaak veel voordeliger dan een e-bike kopen.

Voordelen van e-bike leasen:

 • Duurzaam: e-bikes zijn een duurzame manier om te reizen. Ze stoten minder CO2 uit dan een auto of openbaar vervoer.
 • Betaalbaar: e-bike leasen is vaak veel voordeliger dan een e-bike kopen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hoeft geen rekening te houden met aanschafkosten, onderhoud en verzekering.
 • Gemakkelijk: met een e-bike leaseplan heb je altijd een e-bike tot je beschikking. Je kunt hem gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook voor vrijetijdsactiviteiten.

Voor wie is e-bike leasen geschikt?

E-bike leasen is geschikt voor iedereen die een e-bike wil gebruiken voor woon-werkverkeer of voor vrijetijdsactiviteiten. Het is ook een goede optie voor bedrijven die hun werknemers willen stimuleren om te fietsen.

Hoe werkt e-bike leasen?

E-bike leasen werkt via een leasemaatschappij. Je kiest een e-bike uit het aanbod van de leasemaatschappij en betaalt een vast bedrag per maand. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor het onderhoud, de verzekering en de pechhulp van de e-bike.

Racefiets leasen

Ben je op zoek naar een snelle en sportieve manier om te fietsen? Dan is een racefiets de perfecte keuze. Maar een racefiets is ook een dure aanschaf. Gelukkig is er nu racefiets leasen. Met een racefiets leaseplan kun je een racefiets leasen voor een vast bedrag per maand. Dit is vaak veel voordeliger dan een racefiets kopen.

Voordelen van racefiets leasen:

 • Snel en sportief: racefietsen zijn de snelste en meest sportieve fietsen die er zijn. Ze zijn perfect voor lange tochten of wedstrijden.
 • Betaalbaar: racefiets leasen is vaak veel voordeliger dan een racefiets kopen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hoeft geen rekening te houden met aanschafkosten, onderhoud en verzekering.
 • Gemakkelijk: met een racefiets leaseplan heb je altijd een racefiets tot je beschikking. Je kunt hem gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook voor vrijetijdsactiviteiten.

Voor wie is een racefiets leasen geschikt?

Racefiets leasen is geschikt voor iedereen die een racefiets wil gebruiken voor woon-werkverkeer, voor vrijetijdsactiviteiten of voor wedstrijden. Het is ook een goede optie voor bedrijven die hun werknemers willen stimuleren om te fietsen.

Hoe werkt racefiets leasen?

Racefiets leasen werkt via een leasemaatschappij. Je kiest een racefiets uit het aanbod van de leasemaatschappij en betaalt een vast bedrag per maand. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor het onderhoud, de verzekering en de pechhulp van de racefiets.

Bakfiets leasen

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele manier om je kinderen te vervoeren? Dan is een bakfiets de perfecte keuze. Maar een bakfiets is ook een dure aanschaf. Gelukkig is er nu bakfiets leasen. Met een bakfiets leaseplan kun je een bakfiets leasen voor een vast bedrag per maand. Dit is vaak veel voordeliger dan een bakfiets kopen.

Voordelen van bakfiets leasen:

 • Veilig en comfortabel: bakfietsen zijn de veiligste manier om kinderen te vervoeren. Ze hebben een ruime bak waarin je kinderen veilig kunnen zitten of liggen.
 • Betaalbaar: bakfiets leasen is vaak veel voordeliger dan een bakfiets kopen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hoeft geen rekening te houden met aanschafkosten, onderhoud en verzekering.
 • Gemakkelijk: met een bakfiets leaseplan heb je altijd een bakfiets tot je beschikking. Je kunt hem gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook voor vrijetijdsactiviteiten.

Voor wie is bakfiets leasen geschikt?

Bakfiets leasen is geschikt voor iedereen die een bakfiets wil gebruiken om hun kinderen te vervoeren. Het is ook een goede optie voor bedrijven die hun werknemers willen stimuleren om op een veilige en comfortabele manier naar het werk te gaan.

Hoe werkt bakfiets leasen?

Bakfiets leasen werkt via een leasemaatschappij. Je kiest een bakfiets uit het aanbod van de leasemaatschappij en betaalt een vast bedrag per maand. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor het onderhoud, de verzekering en de pechhulp van de bakfiets.

Speed pedelec leasen

Ben je op zoek naar een snelle en duurzame manier om naar je werk te gaan? Dan is een speed pedelec de perfecte keuze. Maar een speed pedelec is ook een dure aanschaf. Gelukkig is er nu speed pedelec leasen. Met een speed pedelec leaseplan kun je een speed pedelec leasen voor een vast bedrag per maand. Dit is vaak veel voordeliger dan een speed pedelec kopen.

Voordelen van speed pedelec leasen:

 • Snel en duurzaam: speed pedelecs kunnen tot 45 kilometer per uur, waardoor je snel en gemakkelijk naar je werk kunt gaan. Ze zijn ook een duurzame manier om te reizen, omdat ze minder CO2 uitstoten dan een auto of openbaar vervoer.
 • Betaalbaar: speed pedelec leasen is vaak veel voordeliger dan een speed pedelec kopen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hoeft geen rekening te houden met aanschafkosten, onderhoud en verzekering.
 • Gemakkelijk: met een speed pedelec leaseplan heb je altijd een speed pedelec tot je beschikking. Je kunt hem gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook voor vrijetijdsactiviteiten.

Voor wie is speed pedelec leasen geschikt?

Speed pedelec leasen is geschikt voor iedereen die een speed pedelec wil gebruiken voor woon-werkverkeer. Het is ook een goede optie voor bedrijven die hun werknemers willen stimuleren om op een snelle en duurzame manier naar het werk te gaan.

Hoe werkt speed pedelec leasen?

Speed pedelec leasen werkt via een leasemaatschappij. Je kiest een speed pedelec uit het aanbod van de leasemaatschappij en betaalt een vast bedrag per maand. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor het onderhoud, de verzekering en de pechhulp van de speed pedelec.

Alle voordelen van een fietsplan

Voor bedrijven

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Een leasefiets is tot wel 35% goedkoper dan privé aanschaf.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Regelmatig fietsen houdt je collega's fit, waardoor je het ziekteverzuim kunt verlagen.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

In vier simpele stappen zet je je medewerkers binnen één week op de fiets.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Voor werknemers

Met een leasefiets kom je fit aan op je werk en maak je een duurzame keuze.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

De leasefiets is inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Je betaalt een vast laag tarief per maand via je loonstrookje.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Je bent goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever niet meebetaalt.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Bereken je lease

Fietsplan voor werkgevers

Een fietsplan is een goede manier voor werkgevers om hun werknemers te stimuleren om te fietsen. Fietsen is een gezonde en duurzame manier om naar het werk te gaan. Het kan leiden tot lagere zorgkosten, meer betrokken werknemers en een gezondere werkomgeving.

Brochure downloaden

Persoonlijk contact

Voor vragen over het fietsplan kunt u contact met ons opnemen.
Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram