0512 542243

Kalkhoff

KALKHOFF FIETSEN

Kalkhoff fietsen - Bij egbertstweewielers.nl tref je een uitgebreide selectie van A-merk elektrische fietsen aan. Als je echter eerst zelf wilt ervaren hoe het is om op een Kalkhoff e-bike te rijden, dan ben je van harte welkom om een proefrit te maken in een van onze winkels.

Over Kalkhoff Fietsen

Kalkhoff - Sinds 1919 zorgen wij ervoor dat mensen van A naar B kunnen reizen. Wat ons dagelijks motiveert, is het bevredigen van de drang naar avontuur, het verlangen naar ontspanning na het werk, de noodzaak van mobiliteit, de hunkering naar vrijheid en onze gedeelde toekomst.

In iets meer dan een eeuw zijn we gegroeid van een bescheiden familiebedrijf in het Duitse Cloppenburg tot een van de meest vooraanstaande fietsmerken in Europa - iets waar oprichter Heinrich Kalkhoff waarschijnlijk alleen maar van had kunnen dromen. Dankzij moderne technologieën, sterke teamspirit en onze praktische Noord-Duitse houding kunnen we ook in de toekomst een leidende rol blijven spelen - en daarbij altijd bouwen op onze gezamenlijke rijke ervaring.

Kalkhoff: Onze passie is wat ons drijft

We zorgen ervoor dat mensen zich verplaatsen. We brengen ze naar hun werk, naar huis, samen of direct naar het volgende avontuur. De fiets biedt de vrijheid om steeds weer nieuwe paden te kiezen - zowel in de stad als ver van de bewoonde wereld. Wat de plannen ook zijn, onze fietsen staan klaar. Elke dag zetten we ons volledig in voor deze levenswijze: we sleutelen en monteren, we innoveren en optimaliseren, tot alles perfect is. Elk detail telt voor ons, terwijl voor onze fietsers de unieke rijervaring centraal staat. Wat ons verenigt, is de liefde voor de fiets.

Kalkhoff: Fietsen is de toekomst

Steden transformeren en steeds meer mensen kiezen voor de fiets om zich op een zelfstandige, ontspannen en duurzame manier te verplaatsen - zelfs wanneer het asfalt ophoudt. Het is onze missie om bij te dragen aan deze milieuvriendelijke mobiliteit - met betrouwbare fietsen die mensen in staat stellen om nieuwe ervaringen op te doen en plezierig te rijden. Samen trappen we zo de wereld van morgen tegemoet.

Elektrische fiets, e-bike of speed pedelec

Wat zijn de verschillen tussen een elektrische fiets, e-bike en speed pedelec? Welke merken en types zijn er allemaal beschikbaar? Ontdek hier meer over de wereld van elektrische fietsen.

Elektrische fiets, e-bike of speed pedelec Een elektrische fiets staat ook bekend als e-bike of e bike. De term e-bike is een afkorting voor 'electric bike', wat simpelweg elektrische fiets betekent. Maar wat houdt dat precies in? Een elektrische fiets is een fiets met een elektrische motor die trapondersteuning biedt tijdens het fietsen. Dit betekent dat je nog steeds moet trappen, maar dat dit aanzienlijk lichter gaat.

Binnen de wereld van elektrische fietsen is er sinds enkele jaren een nieuwe variant op de markt: de speed pedelec. Wat is het verschil tussen een e-bike en een speed pedelec? Een speed pedelec is ook een elektrische fiets, maar dan één die trapondersteuning biedt tot 45 km/u, in plaats van de gebruikelijke 25 km/u bij een standaard e-bike. Naast het verschil in maximale snelheid zijn er ook enkele regels verbonden aan het gebruik van een speed pedelec. Zo dien je een goedgekeurde helm te dragen, een kenteken te registreren en een WA-verzekering af te sluiten voordat je de weg op mag.

Diverse soorten elektrische fietsen

Er is een breed scala aan elektrische fietsen om uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische stadsfiets, elektrische transportfiets, elektrische bakfiets en elektrische fietsen voor dames of heren. De elektrische stadsfiets is het meest voorkomende type. Deze fiets is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, zoals naar het station, school, werk en andere korte ritten. De elektrische transportfiets is populair bij scholieren die ver van school wonen. Deze fietsen hebben vaak een stoer, stijlvol en robuust uiterlijk en staan bekend om hun ruime bagagemogelijkheden. Je kunt gemakkelijk een fietskrat, mand of tas op de voordrager plaatsen. Een andere geliefde categorie is de elektrische bakfiets, zeer gewild onder ouders in drukke steden. Waar auto's moeite hebben met het verkeer, manoeuvreer je eenvoudig van A naar B met een elektrische bakfiets. Bovendien zijn kinderen er dol op!

Innovatief en goed getest

Kalkhoff beschikt over één van de meest geavanceerde testcenters van Europa. Dat stelt de leverancier in staat om de fietsen al tijdens het ontwikkelen en produceren te testen. Innovaties worden daardoor snel doorgevoerd. Mede daardoor staat Kalkhoff bekend als toonaangevend leverancier van e-bikes. Met een fiets van Kalkhoff ben je zeker van jaren fietsplezier. Bovendien hebben de fietsen een aantrekkelijk, modern design waarmee je graag gezien wordt.

Meer informatie over Kalkhoff Elektrische fietsen? Kom gerust langs bij ons in de winkel in Drachten.

Elektrische fietsmerken

Bij Egberts Tweewielers vind je een uitgebreid aanbod van elektrische fietsmerken, zoals: Gazelle, Kettler, RIH, Klever, Union, Pegasus, Kalkhoff en meer. Gazelle elektrische fietsen worden in Nederland geproduceerd en staan bekend om hun betrouwbare kwaliteit en slimme ontwerpen. Het is niet voor niets dat ze al 125 jaar fietsen fabriceren! Gazelle produceert haar fietsen op Nederlandse bodem en doet dat al meer dan 100 jaar. De betrouwbare Batavus elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, van comfortabel en recreatief tot uiterst sportief. Of je nu in de stad, naar school of voor een toertocht gaat, met een Batavus e-bike ben je altijd veilig onderweg.

Sparta elektrische fietsen zijn eveneens een vertrouwd beeld in ons fietsminnende land. Sparta introduceerde de allereerste e-bike en blijft zich voortdurend verder ontwikkelen. De uitgebreide e-bike collectie heeft voor iedereen iets passends. Bovendien zijn de smart modellen diefstalbestendig dankzij GPS.

Kalkhoff dealer Drachten

In onze showroom in Drachten staat een ruime collectie Kalkhoff fietsen. Zowel een stadfiets als e-bike van Kalkhoff kun je in onze winkel bekijken en testen. Als officiële Kalkhoff dealer hebben onze verkoopadviseurs en monteurs uitgebreide kennis van deze fietsen. Woon je in Drenthe, Groningen of Friesland. Kom naar onze winkel in Drachten.

Maak direct een afspraak
Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram