0512 542243

Kalkhoff

PROBEER KALKHOFF FIETSEN IN ONZE SHOWROOM IN DRACHTEN

Het Duitse merk Kalkhoff maakt (elektrische) fietsen van zeer hoge kwaliteit. De fietsen staan bekend om hun robuuste en degelijke design. Het merk maakt al sinds 1919 fietsen en scoort altijd hoog in diverse testen van onafhankelijke partijen en vakbladen.

KALKHOFF DEALER IN DRACHTEN
In onze showroom in Drachten staat een ruime collectie Kalkhoff fietsen. Zowel een stadfiets als e-bike van Kalkhoff kun je in onze winkel bekijken en testen. Als officiële Kalkhoff dealer hebben onze verkoopadviseurs en monteurs uitgebreide kennis van deze fietsen.

INNOVATIEF EN GOED GETEST
Kalkhoff beschikt over één van de meest geavanceerde testcenters van Europa. Dat stelt de leverancier in staat om de fietsen al tijdens het ontwikkelen en produceren te testen. Innovaties worden daardoor snel doorgevoerd. Mede daardoor staat Kalkhoff bekend als toonaangevend leverancier van e-bikes. Met een fiets van Kalkhoff ben je zeker van jaren fietsplezier. Bovendien hebben de fietsen een aantrekkelijk, modern design waarmee je graag gezien wordt.

Voor meer informatie, kom gerust lang bij ons in Drachten.
Maak direct een afspraak
Het geheim van Egberts Tweewielers: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd.
Egberts Tweewielers. All Rights Reserved © 2020
Website gemaakt door Multiplus online
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram